KATI NEW LOOK

Kreatív Ikonikus Kortalan Stílus

Rólam

2015. augusztus 12. 21:56 - ketibredso

KATI NEW LOOK          personal style & fashion blogger

Az  öltözködéssel és a divattal kapcsolatos kreatív gondolataim osztom meg olvasóimmal

 SKARTDRESS               egyedi ruha kreációim DIY felfogásban

2006 óta foglalkozom régi ruhák átalakításával, személyre szabott ruhák kitalálásával, meglévő ruhatári darabok újragondolásával korunk környezettudatos szemléletével, aminek mottója, ne több ruhád legyen, hanem a megfelelő...

SKNEWLOOK  Személyi stílus és divattanácsadás, gardrób racionalizálás, közös vásárlás

Fogason lógó tömérdek ruha, csak nem jó, vagy kiment a divatból. Nekem ez a hadszíntér. Előzetes igény felmérést követően, a helyszínen gardróbod racionalizálom, aminek eredménye egy átlátható, funkcionális, hasznos ruhatár. Hiányzó darabok beszerzését  közösen végezzük,  a téves beruházások elkerülése érdekében. Gardrób szezonális karbantartásáról,  frissítéséről se feledkezz meg. Ha nem vagy biztos stílusodban, vagy csupán csiszolni kívánsz rajta, írj bátran. 

Elérhetőségem: sule.katalin@gmail.com

SFB demokrats   

 2016-ban létrehozott hármas csapat a test, lélek és szépség harmóniájának megtalálását és fenntartását tűzte ki célul. Az egyéniség titka a belső harmónia, mely magabiztossá teszi az egyedi megjelenést, ami növeli a kisugárzást és az önbizalmat. Kifejezetten hasznos lehet cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

 Elérhetőség: https://www.facebook.com/Soul-Fashion-Beauty-Democrats

 

A bejegyzés trackback címe:

http://ketibredso.blog.hu/api/trackback/id/tr907572508