KATI NEW LOOK

Kreatív Ikonikus Kortalan Stílus

Manier divatbemutató

2010. október 17. 15:47 - ketibredso

Örülök, hogy elmentem a bemutatóra.

Szép volt a kollekció, ötletes a bemutató, jó a rendezvény. Jó mottó, jó hely, jó cél:a designhét, mint  keret, remek lehetőség...Németh Anikó 2010/11 Ősz/Tél kollekciója, múzsáival együtt nem léphetett volna fel a design-hét progamjai között a sok sponzor felvonultatása nélkül.  Pesti Est különszám is foglalkozott az eseménnyel. Profi!

A múzeumi környezet egyenesen gyönyörű volt. Harcsa Veronika és Sárik Péter még izgalmasabbá tette a hangulatot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ehhez az kellett, hogy Anikó szalonja 1996 óta a köztudatban van, a belváros szívében, a Váci utcában. Emlékszem, még nem foglalkoztam ruhával, de a neve ott lebegett minden ruhát szerető hölgy szeme előtt. Ő már szalonnyitása előtt is fogalom volt.

 Jó ötlet volt a kis rögtönzött kiállítás, ahol Anikó a tv-nek adott interjút...

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 "Let's Misbehave" már a meghívóban sugallta a várható eseményt, ami aztán látványban is megjelent... A női archetípusok felvonultatása a modellek mellett reklám erővel is  bírt, mert sok olyan néző jött el, akit különben a divatszakma nem nagyon érdekel,...de a finoman becsomagolt showra, a  "divat-performance" -ra viszont megjelentek, és így teljes házzal ment a show az üvegcsarnokban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Sokszor nem tudtam mi érdekesebb, a zene, a látvány vagy a ruha. A huszas, harmincas évek világát valóban jól ragadta meg Anikó, és értékelendő, hogy különös figyelmet fordít ott/tak a stílusban illő kiegészítőkre. A celeb Karafiáth Orsolyaán,  vagy Demcsák Zsuzsán viszont nem minden esetben állt  jól az a ruha, amit viselt...mint a fenti két esetben...

Elég távol ültem, de az anyagok finomságát onnan is éreztem...gratulálok Manier Divatház!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fotók: szerző felvételei

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketibredso.blog.hu/api/trackback/id/tr572378782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.