KATI NEW LOOK

Kreatív Ikonikus Kortalan Stílus

Kreatív ellenállás

2018. szeptember 18. 12:22 - ketibredso

 Mindig érdekelt a mindennapi pszichológia.  Munkám során sok gondolat fogalmazódott meg bennem az öltözködés és az egyén kapcsán, és úgy gondoltam elindítok egy sorozatot ebben a témában.

Az első téma: a kreatív ellenállás

 

Ki élte azt át, hogy  amikor szárnyait bontogatta,  egyéniségének első jegyeit abban mutatta meg, hogy saját elképzelése szerint kezdett el öltözni?

fr3.jpg

Én igen. 

Énem  mindig egyik meghatározó része az volt,  hogy mit viselek. Számomra  fontos volt és a mai napig is az,  hogy külsőmnek  milyen vizuális megjelenést adok,  amivel azonosulni  tudok. Fontos  milyen színt, milyen anyagot, milyen fazont viselek, hogy a ruhák koromnak megfelelően praktikus és könnyen tisztíthatóak legyenek.

kka_2040.jpg

MÚLTUNK FELTÁRÁSA

Van olyan  gyerek, aki már óvodába menet tudja, mit akar felvenni, és a szülő  hagyja, hogy nyugodtan felveheti azt,  ami  éppen hangulatának megfelel.  Nagy öröm számomra, amikor látom, hogy a szülő  ott áll gyereke mögött, segíti, ha a gyerek kéri, de  hagyja, ha nem kér segítséget. A felnőtt nem  saját esztétikai igényét vetíti ki, és erőlteti a gyerekére.  Vannak azonban olyan  anyukák,  majd a feleségek /férjek, akik az  öltöztetők, a megmondók, a rátelelpűlők.  Ők azok, akik  kikészítik párjuknak a  napi szetteket,  férjek helyett ők vásárolnak,  mert a férfit nem érdekli, hogy mit hord. Vannak  férfiak,  akik megszabják társuknak, hogy mit hordhatnak, mennyit költhetnek, sőt  a pénz náluk van, és a feleség csak azt veheti magának, amit ők jóvá hagynak. 

JÓ AKAROK LENNI

Mi lehet a mögött, hogy valaki elfogadja azt, hogy egy másik ember beleavatkozik abba, hogy ő mit hord a testén, hogy meghatározza, mi neki  mi stílusa? Megszabja milyen hajat viseljen? Sminkelheti-e magát vagy sem? Mi jogosítja fel az anyákat, apákat,  hogy gátat szabjanak lányaiknak és fiaiknak abban, hogy mit viselhetnek, hogy nézzenek ki? Engedelmesség? jóság? Kényelem? Szereti, ha  kiszolgálják? Felelősség áttolás? Igénytelenség? Önazonosság hiánya? Én feladása? 

received_1792193614145036.jpg

Könnyű annak, aki  engedelmeskedik, mert annak nem kell kreatívnak lenni! A felelősség nem az övé, hanem azé, aki kikészíti neki a ruhát. Van egy alattvaló, aki követi a parancsot, és van az "okos szülő" . A gyerek tudja. hogy akkor jó, ha nincs konfliktus, nincs veszekedés, azaz nincs ellenállás. Látszólag béke van.  Én úgy látom, hogy ezek a gyerekek nyomás alatt vannak, és nem tudnak autentikusak lenni. A gyerek vágya csupán a  szülő vágyának a teljesítése.   Ő a jó gyerek, a jó tanuló, majd a  jó szerető, a jó férj, a jó anya, a jó apa...  A gyerek a jó szerep játékosa.  A baj ott kezdődik, amikor a gyerek /vagy felnőtt  le akar lépni a saját  színpadáról, mert rájön, hogy ez nem Ő. Sokszor nem is tudja ki  ő valójában. Ők azok, akik áldozatnak érzik magukat. Ők azok, akik nemcsak az öltözködésben vetik alá akaratukat egy másik ember akaratának, hanem életük más területén sincs meg a saját akaratuk.  Mert nem tanulták meg az ellenállást, nem tanultak meg kiállni magukért. Féltek saját igényeiket megfogalmazni,  féltek, ha kimondják az igazat megszégyenítik őket,   nem lesznek szerethetőek.

BIZZ MAGADBAN

Úgy gondolom, hogy a legfontosabb, hogyha egy  gyerek meg  tudja fogalmazni saját vágyait, igényeit, és van  saját akarata. A szülőnek  pedig az a feladata, hogy  bízzon benne, és ne megszégyenítse.  Ha  egy  gyerek érzéseit bíráljuk ( öltözködésének milyenségre teszünk kritizáló megjegyzéseket) vagy nem tartjuk fontosnak, akkor semmit mást nem érünk el, csak elbizonytalanítjuk, és visszahúzódásra kényszerítjük.  A mindenkori mintát és példát azzal adhatjuk környezetünknek, ha azt nem követeljük, hanem olyan minőségben éljük életünket és öltözünk, ami vonzó lehet mások számára.

 Te melyik nőtípus vagy?

  • aki szabadon felvállalja , hogy úgy öltözik, ahogy akar?
  • aki egy stílusos megjelenésre azt mondod: "jó neked, mert te megteheted", "ez csak neked áll jól"  "ezt csak te tudod így viselni"..

Tudtad, hogy ha a második vagy,  azt azért mondod, mert akkor NEM KELL SEMMIT TENNED,  NEM KELL ELLENÁLLNOD,  NEM KELL FELVÁLLALNOD ÖNMAGAD?

kka_8273.jpg

Miért lennél te különb, mint a másik ember? Miért  különlegesebb az, aki fel meri vállalni egyéniségét, szemben azzal, aki nem? 

AZ EGYIK EMBER MOTIVÁLT, A MÁSIK NEM.  LÉGY MOTIVÁLT, LÉGY BÁTOR !

Jó hírem van: ne félj a szabadság lehetőségétől. Nincsenek különleges emberek, minden esetben mi magunk vagyunk felelősek a környezetünkért, KINÉZETÜNKÉRT!  Mindenkinek van lehetősége arra,  hogy úgy öltözzön, ahogy akar! Mindenki lehet szabad, motivált és kreatívan ellenálló! Csak akarni kell!

Az ember csak olyan csinos tud lenni, mint amilyen ruhákkal körbeveszi magát.

Az ember csak olyan okos tud lenni, mint amilyen emberekkel körbe veszi magát.

 

Az öltözködés  intelligencia és szociális jelenség. Ha furcsán néznek rád, és ez zavar, keress olyanokat, akik nem néznek rád furcsán.

612315c66d7a0151d4f4ee5680da1be6--iris-apfel-spring-.jpg

Szégyenítettek-e meg téged szüleid, mert nem úgy öltöztél fel, ahogy ők akarták? Vagy azért mert ellenálláltál nekik ?

 

Várom gondolataitokat

Kati

 

 

Szólj hozzá!

A siker kulcsa?

2018. szeptember 14. 11:42 - ketibredso

Úgy élj, hogy látható légy..

Saját közérzeted javul, ha ápolt és gondozott vagy..

 

A mi társadalmunkban a nők zöme férjhezmenetel után mintha elfelejtené, hogy ki volt, nőiessége eltűnik, előtérbe kerül a nincs időm magammal törődni szlogen. Bátran ki merem jelenteni, hogy önzőek azok a férfiak, akik a nőket szürkeségre ítélik, és azok a nők, akik ennek alá is vetik magukat, leadnak önértékelésükből.

Sok nő nem ismeri fel, hogy vannak férfiak, akik csupán önbizalomhiányból, féltékenységből nem szeretik, ha asszonyukra más is felfigyel. A nők pedig tévednek, ha azt hiszik, hogy ha látható maradsz a külvilág felé, az egyenlő a másik nem elhódításával.

20180912_163728_0001.png

A szépség valóban belső harmónia kérdése.

Napjainkban feltűnően sok nő edzi a testét, és költ vagyonokat ruhákra, ami sokszor egyfajta pótszer az érzelmi sivárságra. Ha elégedetlenek vagyunk a sorsunkkal, környezetünkkel, először a külsőnkön kezdünk el változtatni, deformálni, átformálni, amíg végül egy betegség ki nem tőr rajtunk.

Tedd fel a kérdést, miért nem  tetszel magadnak?  Nem arról van szó, hogy a nőiességed forog kockán?  Tudod,  hogy lehet összerakni a nőt, az asszonyt és a jó anya szerepeket ? Hamisan cseng, ha egy nő azt állítja, hogy szereti, ha nőként kezelik, de közben nem szeret öltözni, nem vásárol magának, mert neki nem fontos, hogy néz ki. Minden nő megérdemli, hogy a lehető legjobbat hozza ki magából.

Nem tudod, melyik stílus az, amit igazán viselnél?  Gyere velem egy 30 napos kihívásra és a végén rátalálsz valódi stílusodra...

20180912_163936_0001.png

Házasság csapdája

Tévedés, ha azt gondolod, hogy a házasságban élő nőknek le kell faragni igényeikből. Ellenkezőleg: mindig toppon kell lenni, hogy majd 50/60 felé férjeink ne a nálunk 20-30  évvel fiatalabb nőkre vessék ki hálójukat. Erre ugyan nincs tuti tipp, de amit tehetünk, meg kell tennünk. Merj fiatalos maradni 40 felett is, és soha ne gondold azt, hogy Te ezt -vagy azt nem teheted meg.

Minden attól függ hogy viseled! A mindenkori stílus benned van, soha nem késő annak kiaknázása. Minden való, ami belsőddel harmonizál! Törj ki kereteidből...

kcsik1.jpg

Hosszú élet titka

Általános tapasztalatom,  hogy azok a hölgyek, akik mereven ragaszkodnak bizonyos öltözködési elvekhez, szokásokhoz, nem tudják elengedni magukat, nem okoz nekik felszabadulást az öltözködés.  Ezeknél a hölgyeknél  tapasztalható, hogy a  konzervatív és merev hozzáállás  egész életvitelüket befolyásolja. Ők a bizonytalanok, és a  biztos pont az életükben, ha szabályok mentén vezetik életüket. Számunkra ez a merev páncél az, amivel egyben tartják magukat.  Azok a nők,  akik az élet minden területén nyitottak,  befogadják az újdonságokat lassabban öregszenek, mint azok a nőtársaik, akik konzervatív nézeteket vallanak. 

img_20180912_150601_676.jpg

Szólj hozzá!

Utazási szettem egy hónapra

2018. augusztus 25. 23:14 - ketibredso

Utazz velem... 

img_20180824_120757_308.jpg

Tévedés, ha azt gondolod, hogy csak farmer a legkényelmesebb ruhadarab utazáshoz.

Számomra a puha pamut ruha, a pamut nadrág, és a pamut felsők sokkal jobban bejönnek, mint a farmar.

Öltet:

Utazáshoz mindig a legnagyobb helyet elfoglaló ruhadarabokat veszem fel, és rétegesen öltözök.

Csak kirpóbált, kényelmes ruhákat viszek, és általában fekete-fehéret, max 1 színnel kombinálva.

Most az ezüst jött még mellé.

pamut ruha: Zara

kardigán: turi

táska: Nubu

fülbevaló: vintage 80as évek

cipő: olasz bőr

img_20180821_223424_745.jpg

 Van aki  óriási bőröndökkel utazik, és van aki  kicsivel.

Általában ha  5 napra megyek valahova, akkor is annyi ruhát  viszek, mintha egy hónapra mennék.

Most egy hónapot voltam el, és kis bőrönddel mentem, de igyekeztem sokféle változatos darabokat vinni, és olyanokat, ha mosnom kell, gyorsan megszáradjon!

img_20180822_193043_160.jpg

jumpsuit: COS/turi

kardigán/ turi, dán design

szandál: olasz/bőr

napszemüveg:Tiptoneyewear

óra:Pictowatches

Az igazi kihívás számomra  az volt, hogy meleg és hidegebb időre is fel kellett készülnöm, tehát nadrág, pulcsi, kabát, sál mellett fürdőruha és szandál is ment a bőröndbe.

b5.jpg

Azon is elgondolkodtam, hogy kesztyűt és sapkát  vigyek-e, de azt végül otthon hagytam.

ÖTLET: amikor már nagyon fázott a fejem sálamat rátekertem..

img_20180811_221903_198.jpg

b11.jpg

aztán vettem egy sapkát...

b12.jpg

Bőrönd mellett vittem egy nagy textil hátizsákot, abban egy kis textil hátizsákot, és egy puha textil táskát- amiben mindig a legfontosabb dolgaim tartom.

20180825_175936.jpg

Praktikus ötlet:

Azért szeretem a  textil táskákat,  mert azokat könnyen össze lehet hajtani, és kevesebb helyet foglalnak, mint a bőr táskák. 

Kisebb tárolókat az IKEA-ban vettem az  összes technikai kiegészítőknek.

Átlátszó zippes zacskóban a smink dolgaimat tettem, amit eleve elő kell venni a reptéren az ellenőrzés alkalmával.

b3.jpg

Cipők minden alkalomra

b1.jpg

b9.jpg

Bőrönd tartalma:

2 ujjatlan felső, 3 hosszú ujjú felső, 2 pulcsi, 2 ruha, 1 szoknya, 1 jumpsuit, 1 nadgrág, 1 kabát, 1 sál, 2 kardigán,  alsók- melltartó-zoknik , 1 törülköző, 1 fürdőruha, 2 leggings, hálóruha, cipők, bizsuk, kis hátizsák

20170801_123158.jpg

20170801_123254.jpg

alsók: Intimissimi

zoknik: fémes/ Cos, Zara

Praktikus ötlet:

Én göngyölítve szeretem berakni a ruhákat, így  jobban átlátom a dolgaimat, és  kevesebb helyet foglal.

b7.jpg

b8.jpg

Amennyire lehetett zacskóztam a dolgokat, hogy praktikusabb legyen. IKEA-ban találtam ezt a kicsi helyet foglaló törölközőt, és a klb méretű puha tárolókat.

Az ajándékoknak is mindig hagyok egy kis helyet- nem tömöm tele...mindig viszek haza emléket is..most éppen izlandi kövekből készítettem nyakéket és gyűrűket.

img_20180817_132024.jpg

Az út nem lehet teljes a bizsukészletem nélkül...

b10.jpg

Praktikus ötlet:

 kézitáskám: a nagy hátizsákom 

benne :

laptop, a hozzávalók két tárolóban, a bizsus zacskóm  és a táskám- ezek a legfontosabb,

Amiket nem teszek bőröndbe:

papírjaim, a mobil és töltője,  napszemüveg, rendes szemüveg, és a smink készletem  :)

 

 

 

Szólj hozzá!

AZ INFLUENCEREK VILÁGA

2018. augusztus 08. 23:55 - ketibredso

ELJÖTT AZ IDŐ?

https://gasztronota.blog.hu/2018/08/08/influencer_kivel_dolgozzunk_kit_keruljunk_egyuttmokodesi_kisokos

Horváth Dániel  írása inspirál arra, hogy részt vegyek ennek a  témának a további kiaknázásában, ezúttal az én szemszögemből nézve, kizárólag az érzéseimre támaszkodva.

Már régen látom az ellentmondást a piac és a minőség között, amit Dani igen részletesen, példákkal alá támasztva két bejegyzésében  is a közönség elé tárt. Sőt,  ő benne  van ebben a "szakmában", jobban  látja, mint Én, aki csak a felszínen érzékelem a hamisságot.

Én arra figyeltem fel, hogy létezik-e az, hogy valaki egyik napról a másikra mondjuk 3 ezer követőről 30 ezer követőre tesz szert? Miért van az,  hogy amíg valaki privátban, saját stílusban kezd el  képeket feltölteni,( ezek különleges szép művészi képek ) elkezdem e miatt követni -és   abban a pillanatban, amikor valakivel közös együttműködésre lép,  megváltozik a stílusa. Ha nincs oda írva- hogy itt a reklám helye- akkor is  rögtön kilóg a lóláb, mit is reklámoz...

Szerencsére most már kötelező  jelölni, hogy mi együttműködés, ami  megkönnyíti a követők dolgát is, de attól a stílus már megváltozott, sokszor nem ugyanaz az ember néz velem szembe.

Kérdés számomra így fogalmazódik meg: nem tudom igazán eldönteni, hogy  karakteres emberek, akik saját jogon is "influencerek"- mert tartalmas, értékes anyagot közvetítenek  követőiknek blogjaikban,  minőségi  képeket raknak fel az insta posztokban-,  miért kell eladniuk magukat ( itt már  konkrét megkeresésről van szó) olyan márkáknak, ami nem az Ő stílusuk, nem az Ő világuk???

Nem kétséges, hogy nyugaton sokkal nyitottabbak a marketingesek, keresik az izgalmakat, a különlegességeket. Én az érett korosztályt követem, és látom azt, hogy a  nagy divat cégeknél már évek óta felfigyeltek  az érett korosztályra marketing szempontjából.

Megjegyzem, itthon ez a jelenség igencsak szárnybontogatás alatt van-  de büszke vagyok arra, hogy elsők között lehetek ezen a téren:  a Use Unused márka (azóta megszűnt)  megtisztelt azzal, hogy táska kampányuk sorozatának egyik részese lehettem.

 
11990834_10206795924117316_837922189_o.jpg

 Bourjois Paris  az érett korosztályra is gondolt egyik bemutatóján, ahol rajtam mutatták be egyes  termékeknek a hatását az érett bőrön !

kka_8187.jpg

 Glamour  2017ben,  a trendbiblia kiadványában-GIRLPOWER címszó alatt,  mint érett korosztály kerültem be:)

 

sk_glamour17_1.jpg

 

Nemzetközi szinten  a jelenségnek a legfontosabb  képviselője Iris Apfel, aki a létező legtöbb reklámfelületet megkapta 90 feletti kora ellenére, számos filmben szerepel, nagy áruházban a Macy's ben  saját részleget és kirakatot kapott, a divat-  és stílusról alkotott mondásairól  könyv is megjelent, szóval vele számos dolgot el tudnak adni, mert hiteles, mert ő minőség.

images_5.jpg

letoltes_2.jpg

674fbf4ba78cbd71fd2464bdc75cb1e6--iris-apfel-quotes-iris-fashion.jpg

38315821d96de74b5f5de1140f129b96--choupette-funny-fashion.jpg

612315c66d7a0151d4f4ee5680da1be6--iris-apfel-spring-.jpg

 

Másik kedvencem Lyn Slater, aki szintén az autentikus egyéniségek sorát gyarapítja. 64 évesen az online business vele példálódzik, hogy is kell gyorsan a fellegekbe jutni. Vegyük őt-mint influencert példának.

iconaccidental_blog.jpg

Hobbyból kezdett el blogot írni, és jó izlése van, és persze ehhez megfelelő ruhatára- ami a saját stílusa!

Ehhez kellett mellé egy jó fotós (nevezetesen a társa), aki izgalmas jó képeket készít/ tett eddig is róla. Ehhez már csak egy felfedező jó marketinges kellett, aki meglátta benne azt az erőt és izgalmat, amivel lenyúlhatták Lyn  18 és 35 év közötti követői táborát.

Bingó!!!! Létrejött az üzlet...Sőt Lyn  az  Elite Models London tagja is lett.

unnamed-1.png

Az FB és az instán látható a követők száma, de mivel ez a terület számomra itt is problémás, inkább erről nem nyilatkoznék.

Ami fontos viszont,  mindketten szerepeltek már címlapképen!

lyn-slater-accidental-icon-1-644x313.jpg

images_1.jpg

dazed_digital.jpg

Ha legitim, izgalmas és autentikus emberekre vágyik a divat szakma, akkor bizony nem a számokat kellene nézni, hanem a tartalmat...ez a két hölgy is ennek a legjobb példája. Én még bízom abban, hogy a minőség fog a mennyiség felett úrrá lenni. Erre már vannak jelek :))))

the-iris-apfel-emojis-are-finally-in-the-app-store-1860096-1470415459_700x0c.jpeg

képek forrása:internet

1 komment

Könnyed légiesség

2018. augusztus 06. 14:35 - ketibredso

Mindig szerettem a fehér színt.

A tisztaság érzeten túl én ebben a fehér színben találom meg a könnyedség, az elegancia, a finomság, és egyben a légiesség érzetét.

Ha az égre nézek látom a könnyű fehér felhőket, amint számtalan formában vonulnak az égen, és ez ami mindig elbűvöl.

Tengerparton vonulva a legszebb és legelegánsabb öltözékek számomra a teljesen fehérben vonuló  hölgyek és férfiak.

Távol keleten a férfiak, akik  hosszú, élére vasalt fehér ingekben járnak, abban a világban  nekem azonnal a  gazdagság érzetét hozta elő.

Inspirációk fehérre

sk5.jpg

kati1_1.jpg

kati7.jpg

kati4.jpg

kati5.jpg

received_1792190487478682.jpg

sk_w1.jpg

received_1792190327478698.jpg

skw3.jpg

 

 

1 komment

Streetstyle csíkos szoknyában

2018. augusztus 03. 21:38 - ketibredso

 

 Itt a nyár és a kánikula. Kellemes laza öltözetet mutatok be, ami kényelmes és elegáns is egyben. Minden darabomat leértékeléskor szereztem be. 

kalap:H&M

szoknya:Reserved

felső: már megvolt

cipő: Mango

fülbevaló: innen onnan

karkötő: MNG(régebbi darab)

Köszönet a fotókért: Vály Eszternek

 

kcs9.jpg

kk2.jpg

katics11.jpg

kk1.jpg

kcs4.jpg

kcs8.jpg

Szólj hozzá!

NŐTÍPUSOK 8

2018. július 19. 18:41 - ketibredso

 

20180327_103320_0001.png

SENSORY WOMAN- KATALIZÁTOR NŐTÍPUS

Nőtípusunk fiatalos, túlélő, egyben egy extrém felfedező,

Számára a hasznosság a fontos, az atléta elemeket kedveli, mint  a sport melltartó, a kapucnik, minden ami a sportossággal összeköthető.

Ennek a nőtípusnak a megfogalmazásában  a fényes és matt ezüst színre koncentráltam, ahol az  esőkabát, mint esővédelem kapta a fő hangsúlyt.

Oscar készíti Andrea sminkjét.

_dsc9190.jpg

_dsc9298.jpgHaj: ezüstös szőke, a L'Oréal tren illően összecseng az ötlözettel

20180414-_mg_8413-2.jpg

Csilla a szőkének a hamvasabb árnyalatát festette 

_dsc9649.jpg

rétegezés: fényes és matt felületek játéka

_dsc9627.jpg

_dsc9621.jpg

modern, geometrikus kiegészítőkkel

_dsc9626.jpg

cipővédelemmel :)

20180414-_mg_8410-2.jpg

Teljes ezüst szett:

 sportos és elegáns elemek vegyítése egy kényelmes,  ugyanakkor funkcionálisan jól hordható elemekkel

Inspiráció és a színek nemzetközi kifutókról:

cathalist1.jpg

cataliyst2_1.jpg

catalyst3.jpg

cathalist6.jpg

a megörökítés pillanata

_dsc9247.jpg

köszönet a csapat minden tagjának

vege.png

 

 

 

Szólj hozzá!

NŐTÍPUSOK 7

2018. július 11. 15:45 - ketibredso

 

20180327_103320_0001.png Az idei nyár nőtípusának egyik vonulata a

SENSORY WOMAN- CHILL NŐ

 Őt  a fényes anyagok vonzzák, a rétegezés közel áll hozza,  akár hálóinget, vagy  pizsamát  is felvesz az utcára, Számára az a fontos, hogy  laza, puha és kényelmes legyen amit visel.

Az otthon melege által ihletett szettek nemzetközi kifutókról:

chill1.jpg

chill2.jpg

chill5.jpg

Részleteiben is bemutatom a CHILL nőtípust

smink: Oscar egy visszafogott, semleges sminket készített  a Max Factor idei trend alapanyagaival,  a chill nőnél inkább a láthatalan és finom smink volt az elképzelés, ahol  az alapozó és a száj kapta a fő szerepet

_dsc9231.jpg

szett részletes bemutatása következik

_tom4633.jpg

_tom4632.jpg

20180414-_mg_8574-2.jpg

szett ötlet: férfi pizsama felső és férfi pongyola (kényelmes!)

nadrág: magas derekú mintás brokát nadrág, rugalmas fényes anyagból (tehát kényelmes)

esővédelem ebben a szettben is jelen van- fodrászok által használt vállkendőt használtam itt felső rétegnek

cipő/táska: saját, éppen akkor veszem meg, amikor látok valami izgalmasat- ez esetben műanyag táska és puha műanyag szandál lett a kiegészítője a szettnek

és az elengedhetetlen puha kis cicus:)

 

 

_dsc9837.jpg

Haj: Csilla segítségeivel megalkotja a  gyűrűs hajkölteményét

_dsc9571_1.jpg

_dsc9491_1.jpg

Szettnek megfelelően mindenkinek más hajkölteményt alkotott Csilla, mind hajszínben, mind formában...lehet bátran inspirálódni:)

20180414-_mg_8625-2_1.jpg

Volt  pillanat, amikor a modellek besegítettek , hogy  a party ideje alatt az időjárás se okozzon esetleges meglepetést. Szerencsére gondtalanul élvezhettük a Prémium Catering fantasztikus ízeit..

20180414-_mg_8517-2.jpg

 

_dsc9244.jpg

 

_dsc9812_1.jpg

Visszajelzés: VIP vendég Orosz Györgyi :

....nagyon jó volt, mikor csináltam, nem igen tudtam elképzelni, hogy felvéve, hogy néz majd ki. De mindegyik barátnőd jól tudta viselni a ruhákat... Györgyinek külön köszönet, Ő volt segítségemre egyes újragondolt ruhák megalkotásában.

20180414_132521.jpg

csendélet 1

20180415_145738.jpg

csendélet2

Másnap is még jót falatoztam a finomságokból...

Köszönet a fotókért:

Sándor Berill, Királyvölgyi Noémi, Bozó Tamás

img_20180315_211253_877.jpg

Szólj hozzá!